La última asamblea de Presidents abans de Falles

0

Última assamblea de Presidents abans de la semana fallera. Una volta més, el regidor de cultura festiva, Pere Fuset, va demostrar poc talant democràtic. En esta ocasió, ademés, una supèrbia i una falta de pluralisme que conta en pocs precedents.

Se li pregunta per qué ha pujat 200 € la factura de l’aigua per a les bunyoleries, per qué ha pujat 90 € el lloguer d’autobusos de l’EMT i la seua resposta és “ho trasllade”.

Li solucionen el problema de l’SGAE i algú li pregunta pels diners d’aquelles Falles que varen pagar sense ser necessari seguint els seus consells i la seua resposta és, en poques paraules, ‘et fots’.

Se li recrimina sobre l’unilateral creació d’una comissió de seguiment del recent títul de Patrimoni Immaterial de l’Humanitat i la seua resposta és, en poques paraules, ‘l’he creat yo com he volgut i invite a qui me dona la gana’.

Sr. Fuset, fa tres mesos vosté va ser reprovat per la seua actitut, per fer les coses d’esquenes als fallers i a les falleres. Tres mesos després d’eixa reprovació no solament no ha tingut cap conseqüència, sino que seguix fent lo mateix. Ademés té la poca vergonya de calificar a determinades entitats com a “extra falleres” quan estem seqüestrats per l’adef (associació que no deu de ser “extra fallera”).

¿Quàn va a deixar de ser un polític més que pretén impondre les seues tesis i va a començar a ser el president i representant de tots els fallers i totes les falleres?

Mai abans, inclòs Paco Lledó, havia vist semblants sectarisme i radicalitat a l’hora d’excloure a una gran majoria de fallers i falleres.

Mai abans havia vist fer les coses a esquenes del món faller d’una forma tan descarada i desvergonyida.

La bona notícia és que vosté és simplement un polític que passarà i no es recordarà; com aquells que en el s. XIX varen prohibir les Falles i els varen impondre taxes municipals impagables. Mentres que associacions “extra falleres” com Lo Rat Penat varen reivindicar i varen fer seua la festa fallera potenciant-la, donant premis, amparant-la i protegint-la de polítics sectaris com vosté.

Deixe de parlar de fer pinya i comboi i actue… o vaja’s d’una volta i deixe als fallers en pau.

Alberto García, participant del partit polític POBLE.

Comments

comments

Comparte.