Lo Rat Penat acull la llectura dramatisada de “Nela i Francesc”, de Joan Benet Rodríguez

0

L’activitat es desenrollarà el 10 d’abril a les 19:30h, organisada per l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA), en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat (Associació d’Amadors de les Glòries Valencianes).

cartell-nela-i-francesc

La llectura dramatisada de l’obra Nela i Francesc, original del dramaturc valencià Joan Benet Rodríguez i Manzanares -quinta obra que l’autor valencià estrenarà dins de la seua trayectòria teatral-, estarà a càrrec de membres del quadro d’actors de l’Associació d’Art Multidisciplinar Mistium, sent l’elenc el següent:

Nela: Lucía Navarro Luna
Francesc: Joan Benet Rodríguez i Manzanares
Narradora: Rocío Rodríguez Ródenas

L’entrada per al públic que vullga assitir a l’estreno d’esta quinta peça teatral de Joan Benet Rodríguez és lliure fins a completar l’aforament del Saló Constantí Llombart de l’entitat decana del valencianisme.

Comments

comments

Comparte.