El GAV ofrena als Maulets valencians

0

El Grup d’Acció Valencianista va realisar durant el matí del passat dissabte 29 d’abril la seua tradicional ofrena al monument dels Maulets valencians, situat en l’Avinguda Regne de Valéncia.

Un any més, varen commemorar la fatídica Batalla d’Almansa, en la que els valencians varen perdre el seus Furs, i en ells l’identitat nacional valenciana, i ho han fet homenajant als Maulets, luchadors del Regne de Valéncia. Junt al GAV varen estar centenars de valencians i diverses associacions que els varen acompanyar en este acte d’homenage tan important en la lluita per la recuperació de l’identitat valenciana.

Tots junts varen gojar dels discursos de la gran Lola Garcia Broch, que va inaugurar este monument als Maulets quan va ser regidora d’Unió Valenciana, i de Pepe Alba, President en Funcions del GAV, abdós, otorgats en el Premi Llealtat del GAV.

El Grup d’Acció Valencianista va voler agrair a tots els valencians la seua assistència, especialment a les seues joventuts que són el relleu d’esta noble i justa lluita.

Comments

comments

Comparte.