Entrega dels XXIX Premis Narrativa El Piló

0

L’entitat Cultural Valenciana “El Piló” de Burjassot fará entrega dels XXIX Premis Narrativa El Piló, el pròxim divendres 12 de maig a les 21:15 hores.

Els resultats han segut els següents:

El 10 Premi “Josep Melià” de Teatre, dotat en 300€, ademés de l’estrena de l’obra premiada i figura en bronze de J. Chornet, per decisió del Jurat compost per: Carles Bori Escuriet, José Ortiz Chiner, Vicent Gil Andreu, Gregorio Salvachua, i Ana Aragó; ha segut per a l’obra titulada: “El jardí de la nostàlgia” de Rafael Melià Castelló.

El 16 Premi “Federic Feases” de Novela, dotat en 1.800€, publicació de l’obra premiada i figura en bronze de J. Chornet, per decisió del Jurat compost per: Manolo Casaña Taroncher, Juli Moreno Moreno, Felip Bens Carrión, Jesús Moya Casado i Josep Barat i Blasco com a secretari en veu i vot,; a segut per a l’obra tiulada: “H4QRS (Hackers)” de Agustí Zacarés Romaguera.

El pròxim divendres 12 de Maig, a les 21:15 hores tindrà lloc en el Restaurant Trapemar, Carretera de Lliria, 116 de Burjassot, el sopar de l’entrega de dits XXIX Premis Lliteraris El Piló 2017. En el mateix acte es realisarà, com es ya tradicional, el concurs de micro-relats entre els assistents que vullguen participar.
Açó es produirà en acabar el sopar que celebra l’entitat. A continuació se presentaràn les noveles guanyadores del premi de l’any anterior titulades “Memòries d’un dolçainer” de Vicent Ramón Gil i Andreu; i “Vert i taronja” de Lucas Carlos Grao i Silvestre.

El preu del ticket es de 25 € i els teléfons de contacte son el
963638418 i el 627282975 (Josep Barat).

Comments

comments

Comparte.