¿La mentira s’acosta al seu final?

0

Després de més de quaranta anys, aplega el moment en que l’Estat es pren en sério l’adoctrinament dels nostres jóvens, que des de les distintes Comunitats Autònomes venim denunciant i patint durant més de quatre décades, i que inclús han alcançat i agreujat les relacions familiars, socials, econòmiques i culturals en el territori valencià.

El Secretari d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, ha encarregat un informe “detallat i urgent” a l’Alta Inspecció, sobre els llibres de text en vàries Comunitats Autònomes, com és el cas de la valenciana, a raïl de l’estudi presentat pel sindicat de professors AMES, que segons el qual, en els texts que manegen els alumnes d’entre 10 i 12 anys, existixen plantejaments ideològics, partidistes i sectaris, que en el nostre territori alcancen cotes encara més baixes, incidint en els alumnes de formació primària.

Celebrem, per tant, la notícia, ya que la nomenada “democràcia participativa”, que solament contempla com a molt el 5% del context social valencià, tan utilisat en estos temps per part del tripartit -recordem l’insult de “franquistes” en Nou Moles, pel ciutadà Grezzi cap als veïns-, per una part, i a l’acció selectiva des de les universitats i sindicats en el camp de l’educació per una atra, els ha servit per a adoctrinar a la nostra societat.

Objectiu: alcançar llocs de treball i possicions des de les quals impondre els seus criteris sectaris, a on se deformen i es falsifiquen els continguts de l’història, la cultura, la llengua, les tradicions, etc., que nos són usurpades constantment per atra CCAA. En contra del nostre Estatut.

Tan sols recordem quina fon la primera llei derogada pel tripartit en Les Corts: la Llei de Senyes d’Identitat -molleta, pero millor que no tindre res-. En conseqüència, fomentant l’odi per tot lo que no s’ajusta a les proclames d’estos sectors de formació educacional, aliens a la nostra història i tradició. Aplicant el context bàsic del “en mi o en contra meua”.

Comments

comments

Comparte.