Lo Rat Penat lliura els Premis de les Creus de Maig

0

Lo Rat Penat ha volgut agrair a les Falles, Associacions Culturals, Juntes de Festes, Parròquies, Germandats Religioses i a tots els colectius i persones que han participat en el concurs de les Creus de Maig, la seua participació, perque són els verdaders protagonistes d’esta Festa que tots els anys a principis de Maig fa que tots els valencians, rebam, sense esperar-nos-ho, la grata sorpresa de vore les nostres places i carrers ocupades per estes creus de flor que nos anuncien definitivament que la primavera està entre tots nosatres.

Les Creus inscrites enguany en el Concurs han segut 51 quedant descalificades 3 creus per no estar plantades a l’hora de passar el Jurat, quedant-se un total de 48 Creus.

Creu guanyadora del primer premi en la secció A: Falla Mestre Gozalbo – Comte D’Altea

Coneix el veredicte del Jurat del Concurs de les Creus de Maig 2017 👉

Comments

comments

Comparte.